Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Begravelse

Ét smukt sidste farvel

Et sidste farvel kan både være smukt og hjertevarmt selvom det er en svær og hård begivenhed.

Vi gør som ved alle andre begivenheder vores ypperste for at skabe smukt og mindeværdigt blomsterhåndværk, som er med til at afspejle personlighed, minder og kærlighed.

Vi udfører traditionel sorgbinderi som kistepynt, bårebuketter, rundpyntede kranse, traditionelle kranse men gør også en dyd ud af at opfylde mere personlige ønsker, som afspejler den afdødes personlighed, hobby eller kendetegn.

Kom ind i butikken og få en snak med en af vores dygtige dekoratører, som guider og assisterer dig i livets tunge beslutniger. 

Et personligt sidste farvel

Et sidste farvel til én, der har betydet rigtig meget kan udføres på et utal af måder. Vi er altid behjælpelige med at udtrykke varme og kærlighed igennem vores binderier. Derfor tilbyder vi også at assistere med et ekstra personligt udtryk i den sidste hilsen. Former, farver og blomstervalg kan være med til at afspejle liv og personlighed og gøre den svære afsked til smuk og hjertevarm.

Rundpyntet krans

Selvom vi gør meget ud af at lave personlige sorgbinderier, er vi naturligvis lige så omhyggelige med vores håndværk, når vi udfører de mere traditionelle binderier. Hver ting til sin tid. Disse traditionelle binderier er super smukke og tilbyder muligheden for at skabe det smukkeste blomsterhav som et smukt og lysende sidste farvel.

Priserne afhænger af størrelse og blomster - kontakt os for nærmere tilbud.

Inspiration til sorgbinderi

Levering i lokalområdet

Når du bestiller blomster fra vores hjemmeside, tilbyder vi levering til kirker i lokalområdet.

Blomsterbutik set fra gaden

Kontakt os

Blomsterhuset Esbjerg
Gormsgade 100
6700 Esbjerg

+45 7512 7377
info@blomsterhuset-esbjerg.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag:
08.30-17.30

Fredag:
08.30-18.00

Lørdag:
08.00-12.00

Søndag:
Lukket