Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Bryllup

Én af livets store fester

Brylluppet er for mange én af livets største begivenheder. Derfor går de fleste op i at alt er planlagt ned til mindste detalje.

Der er masser af forberedelse til sådan en fest. Masser af muligheder og masser af udtryk. Vi har allerede været med til at skabe drømmefesten for mange. Vi udfører alt lige fra borddekorationer, indgangsportaler, kirkepynt, buffetdekorationer til de smukkeste blomsterkranse og brudebuketter.

Og når nu vi lige nævner brudebuketter, kan man vist roligt kan siger, at brudebuketten er brudens vigtigste tilbehør. Valget af brudebukettens udformning kan være svært. Derfor hjælper vi dig gerne med at tage det helt rigtige valg. Brudebukettens udformning er nemlig ned til at fremhæve brudens former og silhouet. Det er derfor vigtigt også at tænke på størrelsen af buketten i forhold til brudens størrelse.

Når du vælger din brudebuket er det vigtigt, at du også ved, der ligger et specielt håndværk til grund for de enkelte udformninger.

Stiftet

En stiftet buket betyder at hver enkel stilk, strå eller anden form for element bliver stiftet og trådet med tynde tråde, som bliver bundet i et smukt tyndt håndtag. Denne måde gør det muligt at udforme buketten som dråbe, med vandfald eller klassisk tæt. 

Prisen varierer alt efter størrelse, materialevalg og udformning.

Håndbundet

En håndbundet buket passer godt til buketter, som har udtryk som vild boheme eller som tæt rund rokokkobuket.

Prisen varierer alt efter størrelse, materialevalg og udformning.

Bryllupsinspiration

Blomsterbutik set fra gaden

Kontakt os

Blomsterhuset Esbjerg
Gormsgade 100
6700 Esbjerg

+45 7512 7377
info@blomsterhuset-esbjerg.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag:
08.30-17.30

Fredag:
08.30-18.00

Lørdag:
08.00-12.00

Søndag:
Lukket